Dragi părinți, doar o copilărie am avut! La fel au și copiii noștri iubiți (P)

Dar ei? Ei ce au azi? Ninjago pe Netflix? Tablete ultra moderne?
Dragi părinți, lăsați copiii cât mai mult să fie mângâiați de soare și să respire aer curat de afară, de la munte, de la țară, duceți-i la bălți și la noroi, lăsați-i cu animalele în brațe, lăsați-i să mai mănânce un fruct de pe jos căzut din copac, lăsați-i să vadă cerul cât mai mult posibil. E felia de sănătate pe care le-o puteți oferi gratis, fără niciun cost și o sa țină pe termen lung, pe toată viața.

Noi aveam
Șotron,
Elastic,
De-a v-ați ascunselea,
Lapte gros,
Baba oarba,
Mima,
1,2,3 la perete stai,
Rațele și vânătorii,
Țară, țară, vrem ostași,
Hoții și vardiștii,
Telefonul fără fir,
Omul negru,
Prinselea.

Mă iau toate emoțiile când scriu toate aceste nume. Fetiței din mine îi vine să își facă două codite și să sară coarda.
Când îmi amintesc ce încântare puteam sa simt, ce fericire pe mine și ce tristețe când mama mă chema pe geam, treci la masă!, căci trebuia să închei jocul.

Ce vremuri frumoase aveam acolo undeva, în spatele blocului, la leagăne cum îi ziceau copiii, căci acolo era marea întâlnire, cu toate fetele și băieții de vârsta mea. Și cât de mult ne încântau când la jocurile noastre veneau și fetele și băieții mai mari!
Astăzi multe dintre ele nu mai sunt sau cel puțin nu se mai joacă așa ca înainte.
Mi-am amintit de toate jocurile acestea și de copilărie, după ce am primit un pachet de jucării pentru vacanță, le-am testat împreună cu Marc, adică ne-am jucat câteva zile la rând pe iarbă, în curte, la mare și la noi la Zărnești la munte și vreau să vi le arat și vouă, pentru că sunt la prețuri bune în perioada aceasta și poate sunt binevenite mai ales acum când mergeți în vacanță, plecați la munte sau la mare.

Toate jucăriile ce vi le arăt aici sunt de la Micostore, un magazin online de jucării și nu numai care în perioada aceasta au inițiat o campanie superbă și eu mă bucur să fac parte din ea alături de piciul meu. Vara-i pentru joacă, ne spun și ne îndeamnă Micostore, cu jucării de vară, de exterior,  pentru toate vârstele- de la bebeluși la todleri, frumoase de le-aș lua pe toate, ce păcat că nu stăm la curte noi! Dar până atunci, haideți să vi le arăt și vouă!

Locul I în topul nostru: Baloane cu apă super distractive

Cu această jucărie, care e printre cele mai ieftine pe care le-am luat, ne-am distrat amândoi cel mai mult. Sunt practic foarte multe baloane care se umplu cu apă odată conectate la furtun sau la orice robinet. Le puteți folosi desigur și în cadă, dacă nu stați la curte, tot sunt super distractive! Odată baloanele umflate, ele se retrag ușor de pe acele paie colorate și de aici puteți să inventați o groază de jocuri cu ele: le modelați în mâini, le aruncați până se sparg, vă stropiți reciproc cu ele, le amestecați într-o piscină cum am făcut noi și călcați pe ele până fac Poc!


Dacă veți cumpăra o singură pungă, să știți că ea conține 37 de baloane colorate, buclucașe, amuzante și distractive! Vi le recomand tare de tot, la noi s-a jucat toată familia cu ele (adică inclusiv verișorii mei care erau în vizită la mamaie, bunicul lui Marc și eu, normal!).

Le găsiți aici, la un super preț, pentru că le-am văzut și în alte magazine muuult mai scumpe!

Fii copil la țară, desculț prin firele ierbii: Roaba

Roaba e o jucărie la care nu m-aș fi gândit niciodată, recunosc. Ei bine, pe Marc l-a ținut destul de ocupat, pentru că s-a plimbat prin curte, prin grădină și prin șură și a adunat câte și mai câte: frunze, pietre, nisip, fructe, orice găsea interesant. Le transporta, își imagina singur joaca, făcea pe constructorul care transportă materialele. Este o jucărie pe care o puteți folosi și în parcuri, la locurile cu nisip. Este și destul de ușoară, să știți, Marc o ținea, o apuca și o plimba fără probleme. În plus, este genul de jucărie și joacă la care le vor veni natural și tăticilor și bunicilor să facă parte din ea.
O găsiți și pe ea aici. Iar dacă vreți să vedeți mai multe modele, nu pe cea roșie cum am luat noi, puteți vedea aici.

Colecționarul de Insecte

Și acest borcănaș pentru colecționat insecte a fost in topul preferințelor lui Marc, pentru că el este super pasionat de gângănii, de orice mișcă și zboară!
Am colecționat niste furnicuțe, o albină, doi gândăcei și desigur că le-am dat drumul imediat. Doamne cum se vedeau! E foarte faină cutiuța, pentru că deasupra este prevăzută cu o lupă și vezi insecta 3D. Adică imensă! Copiii o să se încânte tare de tot să le exploreze așa!
Marc a colecționat și pietre „prețioase” în cutiuță. Merită si ea să o luați, o găsiți aici pe a noastră și multe alte modele aici.

Udă florile din curte! Idee de joc împreuna cu bunicii

La activitatea aceasta, cea mai fericită a fost mamaie, pentru că l-a plimbat pe Marc prin toată grădina și curtea și i-a spus cum se numesc florile și le-au udat împreună când s-a lăsat seara.
Are un preț tare bun stropitoarea și merită și ea să o aveți ca jucărie pentru curte sau chiar și pentru mare și plajă!
Este extrem de ușoară pentru mânuțe de copii, se apucă și se ține perfect! O găsiți aici, în diverse culori.

Hai, copilărie, hai, înălță zmeul!

Eu nu am înălțat niciun zmeu în copilărie. Cel puțin nu îmi amintesc. Ei bine, când am fost în Bulgaria acum recent i-am luat și pe Cățelușii din Patrulă cu noi ca să îi vedem cum zboară! Ei, ați ghicit, da, un zmeu cu personaje din desenele preferate!
Zmeul l-a înălțat tati, apoi eu și Marc l-am ținut pe rând! Nici măcar nu știu cum să vă descriu ce am simțiț, m-am simțit așa, copil zburdalnic iubit tare de părinți.
Merită să înălțați un zmeu la mare sau pe câmp! Găsiți aici în mai multe modele și cu personaje minunate!

Distracție la mare sau la curte cu seturi de vacanță-accesorii de plajă

Acestea sunt jucării de luat cu voi la mare, la plajă sau chiar și la curte, o să vedeți în poze cum le-am folosit noi. Sunt tare distractive pentru cei mici și mie îmi place să le luăm așa la set de la Micostore, pentru că au preturi cinstite și îți dau tot pachetul. 🙂
Astfel, setul pentru construit castele magice și pentru joaca în nisip la mare, în curte sau în parc pe care noi l-am luat împreună cu roaba, îl găsiți aici!


Piscina, mingea și colacul, un set colorat, cu design atractiv și simpatic de vară, de distrat cu el și util atât la mare, cât și la curte, îl găsiți aici.

Înoată cu personajele preferate din desenele animate

Ehe, și neapărat să aveți la voi acasă o pereche de aripioare, că niciodată nu se știe la ce petrecere cu apă și piscină sunteți chemați! Sunt practice, utile pentru cei mici mai ales la început, după ce s-au familiarizat puțin cu înotul și îi ajută să se simtă în siguranță. Și mi se pare tare haios că există acum și cu personajele preferate din desene animate.
Ia vedeți ce aripioare frumoase găsiți pentru puii voștri, aici.

În încheiere, pe lângă că vreau să vă mulțumesc că ați stat cu mine și că ați citit tot și că v-ați bucurat împreună cu mine și am năpădit amintiri din copilărie, vreau să vă mai spun ceva ce cred și voi că știți, dar uneori e bine să ni se mai amintească: doar o copilărie avem, noi am avut doar una, la fel o au și copiii voștri iubiți!

Cu jucării sau fără, dăruiți-le celor mici timp, răbdare și joacă. Pentru că atunci când o să tragă linie, să zică: ce copilărie am avut! Piu! De vis!

Și vizitați magazinul Micostore pentru multe inspirații, idei de joacă și de jucării calitative, cu prețuri cinstite. Au și multe jucării tare utile în casă, plastilină, carioci, papetărie și birotică, jocuri de rol, creative și de construcție. Pe Facebook îi găsiți aici, le puteți da un Like și așa vedeți mereu toate promoțiile și lichidările de stoc.

Vă îmbrățișez!
Karina&Marc

fb-share-icon0