Pentru mama

O Carte Cadou...

Pentru tine, care ești mamă deja
Pentru tine, care aștepți un copil
Pentru mama ta
Pentru prietena ta mamă
Pentru orice mamă din lume

Pentru Mama

O carte de citit cu un copil pe pieptul tău.
O carte care vorbește pe viu despre maternitate și vulnerabilitate.
O carte care o să-ți amintească de ce e minunat faptul că ești mamă.

Cecilia

Scuze ca scriu asa tarziu, cand am cumparat cartea nu ma asteptam sa ma sensibilizeze chiar asa. In seara aceasta am citit si eu si i-am dat si sotului sa citeasca si ne-a apucat pe amandoi plansul. Lui chiar i s-a pus un nod in gat, e mult prea mic pretul pentru ce te face sa traiesti.

Mihaela

Scrisa din suflet de mama pentru suflet de mama!

Madalina

E divina cartea, e pansament pentru orice rana, e rupta din inima unei mame, e fara egal! O voi pastra ca pe o Carte a Vietii, la loc de cinste!

Alexandra

E o carte testament, o declaratie de iubire vesnica, dincolo de viata, dincolo de toate vietile! Curg lacrimi, e atata suflet pus in niste pagini, incat nu are cum sa nu starneasca emotie si reactie in corp!

Ioana

A ajuns coletul acum, am rupt punga de zici ca era ciocolata! Fluturi in stomac… de fericire, ca a ajuns! Am rasfoit-o, nicio poezie nu am citit cap-coada, cateva versuri ici-colo, deja lacrimile s-au ivit… abia astept sa o daruiesc mamei mele, dar sa o citesc si eu. Sigur cartea va ramane mostenire de familie, de la mama mea, mie, fetitei mele – atunci cand va deveni mama! As mai citi, dar plang prin birou apoi!

Alesia Designation

E superba, mi se pare wow! Ce frumoase sunt si ilustratiile si hartia e superba!Nu am mai vazut asa calitate la carti! E bijuterie!

Anda

Este o poveste de Carte!

Dana

Am primit cartile. Doamne, doar am rasfoit-o putin si mi s-a zbarlit pielea pe mine! Grafica este splendida!

Alina

Cartea este superba, doar ce am primit-o si atat cam am apucat sa o rasfoiesc, simt ca ma regasesc in fiecare vers. Este scrisa cu o intensitate, cu o emotie si o iubire divina. Este cadoul perfect pentru ziua mamei care a ajuns la inima mea si o voi pastra la loc de cinste, am asteptat-o atat de mult, iar asteptarea a meritat. Imi vine sa o citesc pe toata si sa nu trebuiasca sa ma opresc, atat de profunda e cartea!

Gabriela

Urmeaza sa o citesc, a lecturat-o colega mea si era ceva de genul “eu nu sunt mama inca, dar cartea asta mi-as lua-o si eu!”.

Mihaela

P.S. Cred ca aceasta carte merita mai mult… ceva care iti poate incanta sufletul atat de tare nu poate costa atat de putin. Prea perfecta! Nu cred ca este vreo mama care sa nu se regaseasca.

Adela

Doamne! Minune pe pamant! Alinare… sunt abia la pag 23 si am nod in gat si plang… cat adevar! Cata bucurie! Suntem mame si suntem tot! Citesc cand ea doarme, aleg sa fac asta decat sa dorm si eu!

Emilia

Stiam ca o sa fie dementiala cartea asta si nu m-am inselat!

    Pentru mama

    Un cadou pe care îl meriți, dragă mamă!