Cum putem economisi ca părinți (și nu numai) printr-o aplicație complet gratuită (p)

Mami, unde e tati?
Mami, mai ai mult?
Mami, tati luchează?
Mami.

|E la muncă.
Da, mai am.
Da, puiule, lucrează.
Da? |

Și zilele noastre cam așa se aud între o cameră mică și una mare, între jucării și vase de spălat și telefoane și ședințe la muncă.
Pentru că amândoi lucrăm și de acasă, iar cel mic este pe lângă noi.

Într-o zi m-a întrebat de ce tati și mami lucrează. Ce e munca și de ce așa mult?
Aș fi vrut să îi spun că pentru noi, dar am facut altceva în schimb.
Ne-am jucat de-a doamna vânzătoare (eu) și clientul (el). Am râs mult. L-am întrebat de unde are bani ca să cumpere? Știți ce mi-a răspuns? De la mami și de la tati. Atunci mi-am dat seama că trebuie să îi vorbesc, pe înțelesul lui, despre ce sunt ei, banii, cum îi facem și cât timp din viață ne ia. Și că ține doar de noi să nu trăim pentru ei complet.

Marc economisește 🙂

Că doar de aia te duci în plus câteva ore la muncă.
De aia rămâi și-n tura aceea.
Și de aia faci și aia și aia și aia.
Și de aceea întârzii și azi.
Sau nu ajungi la timp.
Pentru muncă, pentru bani.
Pentru cine le faci?
Știu, cel mai mult pentru el, copilul tău
Și eu fac la fel ca tine de când îl am pe el.

Așa a făcut și Alexandru Foaie, tată a două fetițe, zile și ani la rând.
Până a tras linie într-o zi și s-a gândit de unde poate să mai scadă, cum să mai pună deoparte, de unde mai poate lua.
Că doar toți am vrea economii pentru puii noștri. Toți am vrea măcar ceva acolo să le lăsăm, să le adunăm lună de lună, să le păstrăm, să aibă când o să fie mari.
Că doar toți știm ce înseamnă un ajutor, fie el și mic.
Credeți-mă, asta nu înseamnă să le dăm totul de-a gata când vor fi și ei oameni mari, dar îi putem învăța cum să privească banul, chestia asta fără de care de multe ori, ne e cam dificil.

Așa că în în acest articol vă recomand cum putem să economisim de la câțiva lei lunar până la câteva sute de lei pe an. Trebuie doar să vă creați cont într-o aplicație și de acolo, totul e simplu. Primiți bani înapoi la fiecare cumpărătură pe care o faceți din peste 800 de magazine. Ah, și ce e cel mai important, nu vă fură nimeni cu nimic, nu vi se cere nimic în plus. Și e GRATIS.

Așadar, o recomand cu tot dragul, mai ales nouă, părinților.

Aplicația despre care vă vorbesc se numește CashClub și a fost creată de inginerul Alexandru Foaie. CashClub cuprinde peste 800 de magazine! Vă dau câteva nume de la care noi cumpărăm destul de des:
Elefant.ro
Carturesti
Noriel
Fashion days
Flanco
Auchan
Vivre
Decathlon
Aliexpress
Evomag
etc

•Pe ce principiu funcționează aplicația CashClub?

Păi, simplu. Magazinele online plătesc pentru promovarea prin CashClub, iar CashClub oferă cumpărătorilor un procent din cât au cheltuit, sub formă de cashback

•Care sunt BENEFICIILE unei aplicații de acest tip?

• Vă faceți cumpărăturile în mod normal, online, DAR folosind CashClub veți primi înapoi între 0,5 si 30% din valoarea comenzii.
CashClub include totodată un comparator de prețuri, cu ajutorul căruia puteți găsi cea mai bună variantă și cea mai ieftină pentru voi dintre magazinele partenere.
• Dacă folosești în medie CashClub poți ajunge să economisești între 100-300 lei pe an.
• Pentru fiecare prieten de-ai tăi pe care îl inviți să își instaleze aplicația (prin linkul de referral din “contul meu”) primești 30 de lei la prima comandă validă a acestuia. La rândul lui, prietenul primește și el 30 de lei.
• Înainte de a cumpăra, aplicația îți oferă un link, pe care dacă îl trimiți unei persoane care nu e încă utilizator CashClub, iar aceasta achiziționează cu linkul de la tine, tu încasezi cashback-ul respectiv.

•Cum o pot avea?

•Prin crearea simplă a unui cont pe : https://cashclub.ro/

•Prin instalarea aplicației de mobil iOS sau Android de aici:
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=m.cashclub.ro
Apple Store: https://apps.apple.com/ro/app/cashclub/id1532308192

•Printr-o extensie de browser pentru Chrome, pe care o puteți descărca de aici.

•Cât durează să o instalez și să-mi fac cont?

3 secunde 🙂

Eu știu că poate veți fi refractari, pentru că recunosc, și eu am fost când am auzit prima oară de ea. Dar am instalat-o și mi se pare chiar o idee bună de economisire. Până la urmă, tot pentru copilul meu o fac, iar acele câteva sute de lei pe an le pot folosi tot pentru el mai târziu sau îi pot păstra, încât pe viitor să aibă pușculița sa.

Acestea sunt cumpărăturile noastre pentru cadourile de Crăciun, pentru familie. Am cumpărat jucării, un combinezon de iarnă și cărți din trei magazine (Elefant– 254 lei, Libris– 95 lei, Decathlon– 130 lei). Mai jos, vedeți cât am primit înapoi de la fiecare prin CashClub. Când se depășește suma de 50 de lei, banii sunt returnați pe card.

Mi-ar plăcea să știu că vă e și vouă de ajutor, câtuși de puțin, iar dacă aveți nevoie o găsiți aici.

Cu drag,

Karina, mama lui Marc

fb-share-icon0