10 adevăruri despre copilul tău pe care le știe doar inima ta
  1. Este ființa la care te vei gândi mereu. Oriunde vei pleca, oriunde vei fi, cu oricine vei fi.
  2. Când copilul tău stă pe tine, pe pieptul tău, lungit și adoarme, atunci, în momentul acela, lumea ta stă în loc.
  3. Mereu o să îl ierți și el te va ierta, orice va fi între voi. E o legătură între voi atât de adânc înfiptă dincolo de viață, încât nimeni nu poate schimba asta.
  4. Copilul tău te va face să crezi în ziua de mâine. Și să mai vrei cu siguranță să o trăiești. Copilul tău te va face să simți de ce merită să mergi mai departe.
  5. O să te întrebi într-o zi daca ți-e bine, de ce ți l-ai dorit și de ce ai ales să vină el pe lumea asta. O să te îndoiești de tine, de el și nu vei spune asta nimănui. Pentru că în secunda următoare vei ști că e tot ce ai tu mai sfânt și de neatins de stricăciune.
  6. Când un copil plânge din cauza ta, te rupi în mii de bucăți pe care doar tu singură știi după aceea cum să le recompui la loc.
  7. Când se naște un copil din tine, ai sentimentul absolut că ești cea mai tare femeie de pe pământ.
  8. Când îi simți gesturile de afecțiune față de tine, știi sigur că nu există ceva mai bun decât asta în lumea ta. Sau cel puțin ceva care să îți ofere aceeași dovadă de eternitate și de necondiționare.
  9. Când îți privești copilul dormind, uneori te vei simți cea mai bună. Alteori te vei simți cea mai rea. O să-l privești dormind și în fața ochilor îți vor apărea toate păcatele, toate slăbiciunile, toate îndoielile și abaterile tale. Dar dacă o să închizi ochii la rândul tău și o să adormi lângă copilul tău, când te vei trezi a doua zi de dimineață lângă el, toate astea o sa dispară.
  10. Copilul tău e casa ta. E haina ta. E mâncarea ta. E sufletul din tine care nu se vede, dar se simte. Când o să plece, vei ști că tu ai construit la toate acestea.

Credit foto: pexels.com

fb-share-icon0